*****JAARLIJKS VERLOF VAN MAANDAG 3 JULI TOT EN MET DONDERDAG 13 JULI*****
VANAF VRIJDAG 14 JULI TERUG DE NORMALE OPENINGSUREN (ZIE LINKS)

OPENINGSUREN

Maandag 16:00-19:00
Dinsdag 16:00-19:00
Woensdag 16:00-19:00
Donderdag 16:00-19:00
Vrijdag 12:00-19:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Kalender

September 2017
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Cannelloni met ricotta, geitenkaas en Saison 1858 (Du Bocq)

Ingrediënten (2 personen)
1 sjalot
1 middelgrote courgette
1 eetlepel olijfolie
50gr verse zachte geitenkaas
50gr ricotta
1 eetlepel oregano
6 stuks cannelloni, gekookt
400gr tomatensaus met verse tomaten*

Bereiding
1. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Was de courgette en rasp ze fijn.

2. Fruit de sjalot in olijfolie en doe er dan de courgette bij. Kruid met peper en zout. Laat even afkoelen.

3. Meng de geitenkaas met de ricotta en roer er dan de courgette met sjalot onder. Breng op smaak met peper, zout en oregano.

4. Vul de cannelloni met het mengsel.

5. Schenk de helft van de tomatensaus in een ovenschaal, leg er de cannelloni in en overgiet met de rest van de saus. Strooi er nog wat oregano over en zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200