*****JAARLIJKS VERLOF VAN MAANDAG 3 JULI TOT EN MET DONDERDAG 13 JULI*****
VANAF VRIJDAG 14 JULI TERUG DE NORMALE OPENINGSUREN (ZIE LINKS)

OPENINGSUREN

Maandag 16:00-19:00
Dinsdag 16:00-19:00
Woensdag 16:00-19:00
Donderdag 16:00-19:00
Vrijdag 12:00-19:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Kalender

Juni 2017
M D W D V Z Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Ingrediënten per persoon
1,2 kg mosselen
melk
1 klontje boter
4 stammetjes groene selder
1 ui
1 teentje knoflook
2 blaadjes laurier
tijm
peper
zout
15cl water

20cl Toetëlèr

Bereiding
Was de mosselen in water met een scheutje melk.
Stoof de selder, ui en knoflook circa 10 minuten samen met de tijm en laurier in de boter.
Voeg het water en de mosselen toe, kruid af met peper en zout en laat de mosselen circa 5 minuten stoven onder gesloten deksel.
Gooi de mosselen om, voeg het bier toe en laat nogmaals 5 minuten stoven.

Serveer met frietjes of brood en hierbij natuurlijk een heerlijk gekoelde, frisse en fruitige Toetëlèr!

LAAT HET SMAKEN,
Uw Bieradviseur