*****JAARLIJKS VERLOF VAN MAANDAG 3 JULI TOT EN MET DONDERDAG 13 JULI*****
VANAF VRIJDAG 14 JULI TERUG DE NORMALE OPENINGSUREN (ZIE LINKS)

OPENINGSUREN

Maandag 16:00-19:00
Dinsdag 16:00-19:00
Woensdag 16:00-19:00
Donderdag 16:00-19:00
Vrijdag 12:00-19:00
Zaterdag 10:00-18:00
Zondag Gesloten

Kalender

Juni 2017
M D W D V Z Z
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

SABAYON MET TOETËLÈR ECHTE KRIEK

 

Ingrediënten (4 personen)
250 gr aardbeien
4 eidooiers
4 eetlepels fijne suiker
4 eetlepels Toetëlèr Kriek*

Voorbereiding
Snij de aardbeien in 4 of 6 (afhankelijk van de grootte) en verdeel over 4 glazen.
Hou 4 volledige aardbeien apart om het glas te garneren.

 

 

 

Bereiding
1. Doe de eidooiers met de suiker en het bier in een steelpan. Klop tot een schuimige en gladde massa.

2. Verwarm au bain-marie (plaats de steelpan in een andere kookpot met heet water).
Blijf ondertussen stevig kloppen: de massa moet verdubbelen en licht en schuimig blijven.

3. Giet de warme sabayon over de 4 glazen met de aardbeien.

4. Serveer onmiddellijk.

5. Laat het smaken :-)

*Toetëlèr Echte Kriek: Fris, fruitig kriekenbier met een licht zurige afdronk en toetsen van vlierbloesem.
Meer informatie op www.toeteler.be